1 ad.lolorosso
5-6 yaprak tereotu
1 tatlı kaşığı mısır
1 ad.havuç
1 ad.taze kırmızı biber
1 tatlı kaşığı kapari
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı sirke
tuz
Lolorosso ve tereotu yıkanır 15 dakika sirkeli suda bırakılır. Süzgece alınıp süzülür. Havuç kazılıp halka doğranır. Lolorosso bıçak kullanmadan iri bölünür,salata tabağına alınır.Tereotu da bıçak kullanmadan bölünür tabağa ilave edilir. Üzeri havuç küçük doğranmış yıkanmış kırmızı biber,mısır ve kapari ile süslenir. Tuz ekilir.Yağ ve nar ekşisi gezdirilip servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.