9 Ağustos 2010 Pazartesi

DAĞ ÇİLEKLİ PARFE

Malzeme:
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
1/2 paket bebe bisküvisi
1 kase kadar dağ çileği
kıyılmış fındık
damla çikolata
frambuaz


Soğuk süt ile krem şanti çırpılır. Rondodan geçirilen bisküviler ile karıştırılır. Derin bir kap içerisine streç film yayılır. Dağ çilekleri konur. Kıyılmış fındık, damla çikolata ve orta kısmına frambuaz dizilerek üzerine bisküvili krem şanti boşaltılır. Kıyılmış fındıklar ile kaplanır ve üzeri streç filmle kapatılarak derin dondurucuda bir gece bekletilir. Derindondurucudan aldıktan sonra bekletmeden soğuk olarak servis yapılır.



Afiyet Olsun.

2 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.