Malzeme:
1 paket Eti petibör klasik
1 paket Eti petibör çifte kavrulmuş
Kreması :
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı viski
1 yemek kaşığı margarin
uni, nişasta, şeker ve vanilya karıştırılır. Süt ilave edilerek pişirilir. Vizki ve margarin eklenir. Sırayla bir klasik bir çifte kavrulmuş bisküvi kremaya batırılır. Dikdörtgen kalıba dikey olarak dizilir. Kalıp tamamen doldurulur. Kalan krema üzerine dökülür ve buzlukta dondurulur. Buzluktan aldıktan sonra verev kesilerek beklemeden servis yapılır.
Afiyet Olsun.
Kremalı pastayı hazırlayan:Bedia İzgialp Günay
Fotoğraf: esma Tanglay
Hayırlı haftalar, ellerinize sağlık. çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
Pratık bır o kadar da lezzetli..
YanıtlaSilEllerıne sağlık bereketı bol olsun.