Malzeme:
6 ad.domates
300 gr.kuzu kaburga
4/3 çay bardağı pirinç
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
kuru nane
tuz
1 su bardağı su
Kaburga haşlanır. Üzerine yağ ilave edilir ve kavrulur. Üzerine kabukları soyulup küp doğranan domatesler ilave edilir. Domatesler piştikten sonra 1 su bardağı su ilave edilir ve 1-2 taşım kaynatılır. Pirinç yıkanır ve ilave edilir.Pirinç pişerken sarımsaklar ezilir ve kuru nane ile birlikte pişen yemeğe eklenir. Yemek ocaktan alınır ve sıcak olarak servis yapılır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.