8 Ekim 2011 Cumartesi
TAVUKLU FIRIN MAKARNA
Malzeme:
1 paket makarna
3 ad.tavuk göğsü
3 yemek kaşığı mısır konservesi
2 su bardağı kaşar rendesi
kırmızı pul biber
karabiber
Beşamel sos için:
4 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı un
1 lt.süt
Makarna ve tavuk ayrı ayrı haşlanır. Tavuk didilir. Haşlanan vedidilen makarna cam fırın tepsisine konur. Üzerine mısır ilave edilir.
Un tereyağı ile kavrulur ve süt ialve edilerek pişirilir. Makarnanın üzerine ilave edilerek karıştırılır. Karabiber, kırmızı pul biber eklenir. Üzerine kaşar rendesi serpilir ve kızarana kadar fırında pişirilir.
Sıcak servis yapılır.
Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.