8 Ekim 2011 Cumartesi

TAVUKLU FIRIN MAKARNA


Malzeme:
1 paket makarna
3 ad.tavuk göğsü
3 yemek kaşığı mısır konservesi
2 su bardağı kaşar rendesi
kırmızı pul biber
karabiber

Beşamel sos için:
4 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı un
1 lt.süt

Makarna ve tavuk ayrı ayrı haşlanır. Tavuk didilir. Haşlanan vedidilen makarna cam fırın tepsisine konur. Üzerine mısır ilave edilir.
Un tereyağı ile kavrulur ve süt ialve edilerek pişirilir. Makarnanın üzerine ilave edilerek karıştırılır. Karabiber, kırmızı pul biber eklenir. Üzerine kaşar rendesi serpilir ve kızarana kadar fırında pişirilir.
Sıcak servis yapılır.
Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.