5 Mart 2011 Cumartesi

ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE


Malzeme:
Yazdan hazırlanan fasülye+domates
1 ad.kuru soğan
1 çorba kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz
Düdüklü tencereye, sulandırılan domates salçası koyularak pişirilir. Küp doğranan soğan ve derindondurucuda yazdan hazırlanan domatesli fasülye ilave edilir. 1/2 su bardağı su, zeytinyağı ilave edilir ve düdüklü tencerede 10 dakika pişirilir. Tencerenin basıncı sona erdikten sonra kapağı açılır. Eğer tuzsuz salça kullanılıyorsa tuz ilave edilir. Ilıdıktan sonra servis tenceresine alınır ve servis yapılır.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.