Esma Sultan Sofrası
16 Ağustos 2011 Salı
FASÜLYE KURUSU
Malzeme:
3 kilo yeşil fasülye
Fasülyelerin uç kısımları kesilir. 1,5 cm. kalınlığında doğranır ve bez üzerine konarak kurutulur.
iyice kuruduğundan emin olduktan sonra kışın kullanmak üzere cam kavanoza ya da bez torbaya konur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hakkımda
Esma İzgialp Tanglay
Çayyolu/Ankara, Türkiye
Eylül 2007 de mutfağa girdim ve yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Profilimin tamamını görüntüle
Bu Blogda Ara
Sayfalar
Ana Sayfa
HOŞGELDİNİZ
Bana
esmasultansofrasi@gmail.com
adresinden ulaşabilirsiniz.
esmasultansofrası blogumdaki tüm yazı ve fotoğraflar izin almadan, kaynak gösterilmeden kullanılamaz ve yayınlanamaz
diğer bloglarım
esma & hobilerim
SARI LİZÖZ
13 yıl önce
Sofra Düzeni - Genel Bilgiler ve Püf Noktaları
EKMEKLER
13 yıl önce
Blog istatistikleri
Bloguna Ekle
Esma Sultan Sofrası Fotoğraf Albümü
İzleyiciler
Blog Arşivi
▼
2011
(103)
►
Aralık
(1)
►
Ekim
(15)
►
Eylül
(17)
▼
Ağustos
(17)
KABAKLI SANDAL SEFASI
BALKABAĞI ÇORBASI
SİNİ KÖFTESİ
PATLICAN ÇORBASI
BROKOLİ HAŞLAMA
FASÜLYE KURUSU
AVOKADO EŞLİĞİNDE TAVUK IZGARA
KÖZLENMİŞ KIRMIZI KAPYA BİBER
PİLAV ÜSTÜ TAVUK DÖNER
BADEMLİ TAVUK
PROFİTEROL
PORTAKALLI ENGİNAR
FIRINDA SOSLU TAVUK
PİZZA
ALMAN PASTASI
HAVUÇLU TARÇINLI KEK
ELMALI SEPETLER
►
Mayıs
(1)
►
Nisan
(14)
►
Mart
(22)
►
Şubat
(14)
►
Ocak
(2)
►
2010
(144)
►
Aralık
(12)
►
Kasım
(12)
►
Ağustos
(4)
►
Temmuz
(1)
►
Haziran
(19)
►
Mayıs
(7)
►
Nisan
(14)
►
Mart
(26)
►
Şubat
(24)
►
Ocak
(25)
►
2009
(401)
►
Aralık
(12)
►
Kasım
(22)
►
Ekim
(30)
►
Eylül
(30)
►
Ağustos
(31)
►
Temmuz
(32)
►
Haziran
(40)
►
Mayıs
(40)
►
Nisan
(17)
►
Mart
(39)
►
Şubat
(46)
►
Ocak
(62)
►
2008
(40)
►
Aralık
(40)
Etiketler
Annemin mutfağından
(58)
antreler ve aperatifler
(4)
ara yazılar
(1)
baklavalar
(4)
Bakliyatlar
(10)
balıklar
(8)
bedişin mutfağından
(43)
börekler
(26)
Bulgur yemekleri
(16)
buzlu tatlar
(2)
çay saati
(75)
çorbalar
(50)
çörekler
(9)
derindondurucu stokları
(3)
düdüklü tencere yemekleri
(13)
dünya mutfakları
(4)
ekmekler
(29)
esmasultansofrası özel
(17)
esmasultansofrası salatası
(68)
et yemekleri
(20)
etli yemekler
(27)
fırın yemekleri
(30)
geleneksel ikramlar
(12)
girit mutfağı
(1)
gratenler
(4)
hamur işleri
(23)
ızgaralar
(5)
içecekler ve çaylar
(15)
kahvaltılıklar
(5)
kebaplar
(21)
kekler - tartlar - turtalar - paylar
(21)
kış hazırlıkları
(6)
Kompostolar
(5)
köfteler
(12)
kurabiyeler
(22)
lokumlar
(3)
makarna ve lazanyalar
(9)
makarnalar
(15)
menüler
(9)
meyve salataları
(4)
meyve tatlıları
(12)
mezeler
(55)
mozaikler
(1)
muffinler
(6)
Osmanlı mutfağından
(7)
pane ve kızartmalar
(4)
parfeler
(1)
pideler
(3)
Pilavlar
(40)
pizzalar
(6)
poğaçalar
(11)
Reçeller
(14)
sağlıklı hazırlanan yemekler
(16)
sakatatlar
(1)
Salatalar
(82)
sandviçler
(2)
Sarma ve dolmalar
(22)
sebze yemekleri
(66)
selvanın mutfağından
(2)
songülün mutfağından
(3)
soslar -turşular ve ekşiler
(6)
soteler
(1)
sütlü tatlılar
(13)
şekerlemeler
(7)
Tarsus mutfağından
(31)
tatlılar
(50)
tavalar
(4)
tavuk yemekleri
(27)
tuzlular
(6)
Tülay'ın mutfağından
(8)
vejetaryen yiyecekler
(1)
yaş günüm
(1)
yaş pastalar
(10)
yemekli aile toplantılarımız
(5)
yeşil salatalar
(23)
yöresel tatlar
(55)
Yumurtalı yemekler
(13)
zeytinyağlılar
(18)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.