Malzeme:
1 su bardağı pilavlık bulgur
1 kase haşlanmış kuzu eti
1 kase haşlanmış nohut
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı et suyu
tuz
Bulgur yıkanır ve süzgece alınır. Yağ tencereye konur ve bulgur az kavrulur. Üzerine et suyu ve bir bardak sade su, tuz ilave edilir. Su kaynadıktan sonra haşlanmış et ve nohutlar ilave edilir. Bulgur suyunu çektikten sonra ocaktan alınır ve üzerine kağıt havlu konur. Demlendikten sonra karıştırılarak servis yapılır.
Afiyet Olsun
21 Haziran 2010 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.