21 Kasım 2009 Cumartesi
FIRINDA PATATESLİ PİRZOLA
Malzeme:
1 kg.pirzola
3-4 ad.yeşil biber
3 ad.domates
2 ad.patates
1 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz-karabiber
1 çay bardağı su
Cam fırın tepsisine yıkanan ve tuzlanan pirzolalar dizilir. Domates ve patatesler soyulup halka kesilir ve doğranan biberlerle birlikte pirzolaların üzerine yerleştirilir. Üzerine tuz serpilir ve zeytinyağı gezdirilir. 1 çay bardağı su ilave edilir ve 180 derecedeki fırında pişirilir. Sıcak servis yapılır.
Afiyet Olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.