5 Mart 2010 Cuma

TON BALIKLI MAKARNA



Malzeme:

250 gr.makarna

1 kutu konseve ton balığı

3 çorba kaşığı mısır konservesi

1 çay bardağı süt

3,5 su bardağı su

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı sıvıyağ

tuz


Su, tuz ve sıvıyağ makarna tenceresine konur. Kaynadıktan sonra makarnalar ilave edilir ve ara sıra tahta kaşıkla karıştırılır. Makarna suyunu çekince ocaktan alınır. Süt ve yağ ilave edilir. Sütü çektikten sonra tahta kaşıkla karıştırılır.

Servis tabağına alınır. Üzerine ton balığı ve mısır konularak servis yapılır.

2 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.