27 Eylül 2009 Pazar

PRATİK PİZZA


Malzeme:
4 dilim tost ekmeği
4 dilim sucuk
4 dilim sosis
1 ad.köy biberi
4 ad.siyah zeytin
1 yumurta
1 küçük domates
kaşar rendesi
kekik - ketçap

Domates yıkanır, soyulur ve suyu sıkılara küçük doğranır. Biber yıkanıp ince doğranır. Zeytin çekirdekleri ayıklanır. Sosisler küçük doğranır. Yumurta çırpılır. Çırpılan yumurtaya domates, sosis ve biber karıştırılır. Ekmeklerin üzerine fırça ile ketçap sürülür. Kepçapın üzerine kaşar rendesi konur. Hazırlanan karışım kaşarların üzerine yayılır. Birer sucuk ve birer zeytin ilave edilerek ızgarada 5 dakika pişirilir. Sıcak servis yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.