26 Eylül 2009 Cumartesi

VİŞNE KOMPOSTOSU



Malzeme:
1 kg.vişne
2 su bardağı şeker
3 su bardağı su
buz parçaları

Vişnenin sapları ayıklanıp yıkanır. Tencereye su ve şeker konur kaynatılır. Şeker eriyince vişneler ilave edilir ve vişneler yumuşayıp pişince ocaktan alınarak soğuması için bekletilir. Soğuduktan sonra kaselere alınır buz eklenerek servis yapılır.

2 yorum:

  1. günaydın.vişne ile yapılan bütün tatları çok severim ben.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Eylemciğim. Bizde de oldukça çok sevilen bir tattır. Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.