Malzeme:
1 paket papyon makarna
1 su bardağı ceviz
1 ad.domates
1/2 demet maydanoz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
Haşlamak için;
1 kahve fincanı süt
1 tatlı kaşığı sıvıyağ
tuz
su
Makarna su, süt, sıvıya ve tuz ile haşlanıp süzgece konur ve üzerine soğuk su gezdirilir. Diğer taraftan tencereye yağ , soyulmuş ve küp doğranmış domates ile tuz ilave edilerek domates pişirilir. Haşlanmış makarna eklenerek karıştırılır. üzerine kırık ceviz, ayıklanıp yıkanmış, kıyılmış maydanoz konur ve sıcak servis yapılır.
Afiyet olsun
23 Ağustos 2009 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.