8 Mart 2009 Pazar

KARNABAHAR SÖĞÜŞ SALATA


Malzeme:
10-15 çiçek karnabahar
2 yemek kaşığı yoğurt
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı pancar turşusu suyu
tuz
8-10 ad.süslenmiş kürdan
Karnabahar çiçekleri yıkanır ve suyu süzülür. Yoğurdun içine tuz, sarımsak rendesi ve pancar turşusu suyu ilave edilip karıştırılır. Servis tabağının ortasına yoğurt konur, kenarlarına karnabaharlar dizlir. Karnabaharların üzerine süslenmiş kürdanlar batırılırp servis yapılır. Konuklarınıza şık bir masada sunacağınız beğeni toplayacak bir servis olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.