
4 yumurta
4 yemek kaşığı un
1,5 çay bardağı süt
2 yemek kaşığı zeytinyağ
1 çay bardağı kaşar rendesi
karabiber-tuz
Sosu:
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı pul biber
Karnabahar çiçek çicek ayrılıp yıkanır. Kaynayan suya tuz eilave edilip yıkanan karnabahar çiçekleri 7-8 dakika kadar haşlanır (hamurlaşmaması için fazla haşlanmamalıdır). Delikli kepçe

AFİYET OLSUN
Canım kızkardeşimden aldığım bir tarif oldukça lezzetli. Daha sonra bunu kıymalı olarak da yapmayı düşünüyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.