
1 su bardağı bulgur pilavı
2 parça tavuk but
5-6 ad.yeşil fasülye
1 ad. taze kırmızı biber
1 ad.yeşil biber
1 ad.domates
1 ad.kuru soğan
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
4 yemek kaşığı zeytinyağ
2 su bardağı etsuyu
1 çay bardağı haşlanmış nohut
tuz
Tavuk haşlanıp didilir. Tencereye yağ konur üzerine didilmiş tavuk, rondodan geçirilmiş soğan, rendelenmiş

Haşlanmış nohut ilave edilir. Yaklaşık 8 dakika sonra suyunu çeken pilavın üzerine kağıt havlu koyup kapağı tekrar kapatılır. 10 dakika dinlendirdikten sonra karıştırılarak yemeklerle birlikte servis yapılır.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.