Malzeme:
3 ad. kırmızı kapya biber
2 çorba kaşığı ceviz
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı mısır (konserve)
4-5 sap maydanoz
1 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
Biberler yıkanıp kurutulur ve közlenir. Közlendikten sonra kabuğu soyulur ve biderleri ayıklanır. Daha sonra kıyılarak servis tabağına alınır. Üzerine sarımsaklar küçük küçük doğranır. Biberlerin üzerine tuz ekilir. Cevizler iri çekilerek serpilir. Mısır konur. Maydanoz yıkanır ve kıyılır üzerine konur. En son zeytinyağ gezdirilerek servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.