Malzeme:
250 gr. yeşil fasülye
2 ad.kırmızı kapya biber
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı üzüm sirkesi
tuz
Fasülyelerin uç ksımları kesilir ve kenar kılçıkları alınır. Uzunlamasına ikiye bölünür. Fasülyeler yıkanır ve pişene kadar haşlanır. Haşlandıktan sonra süzgeçte süzülür ve soğutulur. Biberler közlenerek kabuğu soyulur ve biderleri ayıklanır. Uzun şertler halınde kesilir ve fasülyelerle karıştırılarak salata tabağına alınır. Sarımsak rendelenir, zeytinyağı ve sirke ile karıştırılır. Tuzlanan biberli fasülyelerin üzerine gezdirerek ilave edilir ve servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.