Esma Sultan Sofrası
19 Mayıs 2009 Salı
ZEYTİNLİ EKMEK
Malzeme:
500 gr. beyaz un
1 çay bardağı siyah zeytin
320 mlt. ılık su
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1,5 tatlı kaşığı toz maya
3 tatlı kaşığı sıvıyağ
Tüm malzeme ekmek makinesine konur ve uygun programda pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hakkımda
Esma İzgialp Tanglay
Çayyolu/Ankara, Türkiye
Eylül 2007 de mutfağa girdim ve yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Profilimin tamamını görüntüle
Bu Blogda Ara
Sayfalar
Ana Sayfa
HOŞGELDİNİZ
Bana
esmasultansofrasi@gmail.com
adresinden ulaşabilirsiniz.
esmasultansofrası blogumdaki tüm yazı ve fotoğraflar izin almadan, kaynak gösterilmeden kullanılamaz ve yayınlanamaz
diğer bloglarım
esma & hobilerim
SARI LİZÖZ
13 yıl önce
Sofra Düzeni - Genel Bilgiler ve Püf Noktaları
EKMEKLER
13 yıl önce
Blog istatistikleri
Bloguna Ekle
Esma Sultan Sofrası Fotoğraf Albümü
İzleyiciler
Blog Arşivi
►
2011
(103)
►
Aralık
(1)
►
Ekim
(15)
►
Eylül
(17)
►
Ağustos
(17)
►
Mayıs
(1)
►
Nisan
(14)
►
Mart
(22)
►
Şubat
(14)
►
Ocak
(2)
►
2010
(144)
►
Aralık
(12)
►
Kasım
(12)
►
Ağustos
(4)
►
Temmuz
(1)
►
Haziran
(19)
►
Mayıs
(7)
►
Nisan
(14)
►
Mart
(26)
►
Şubat
(24)
►
Ocak
(25)
▼
2009
(401)
►
Aralık
(12)
►
Kasım
(22)
►
Ekim
(30)
►
Eylül
(30)
►
Ağustos
(31)
►
Temmuz
(32)
►
Haziran
(40)
▼
Mayıs
(40)
TEZEL HANIM'IN MENÜSÜ
SEBZELİ KIYMALI MAKARNA
SULTAN ÇORBASI
KIRMIZI LAHANA TURŞUSU SALATASI
YALANCI TAVUK GÖĞSÜ
ŞUMUMLU EKMEK
SAHANDA TEREYAĞLI YUMURTA
ŞEHRİYE PİLAVI (SADE)
ZEYTİNLİ POĞAÇA
KIRMIZI LAHANA SALATASI
KIYMALI KARNABAHAR
KUSKUSLU TAVUK ÇORBASI
YOĞURTLU TAVUK ÇORBASI
TAZE SOĞANLI YUMURTA
SÜTLÜ İRMİK HELVASI
TAVUKLU - NOHUTLU SAFRANLI PİLAV
SAKALLI POĞAÇA
ZEYTİNLİ EKMEK
KELEBEK PASTA
TAVUK SOTE
KUSKUSLU PİLAV
TAZE FASÜLYELİ YUMURTA
KARIŞIK SALATA
FASÜLYE DİPLESİ
FAVA (KURU BAKLA İLE)
HARDAL SOSLU AVOKADO SALATASI
HAŞHAŞLI EKMEK
ANALI KIZLI (YOĞURTLU)
KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBERLİ FASÜLYE SALATASI
GÜVEÇTE PATLICAN TAVA
ENGİNAR KEBABI
EKLER
KURU KÖFTE
İKBEYBET (İÇLİ KÖFTE)
ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
HALEP HUMUSU
KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI
KIYMALI KARNABAHAR SUFLESİ
ELMA KOMPOSTOSU
PATLICANLI ÇÖP KEBAP
►
Nisan
(17)
►
Mart
(39)
►
Şubat
(46)
►
Ocak
(62)
►
2008
(40)
►
Aralık
(40)
Etiketler
Annemin mutfağından
(58)
antreler ve aperatifler
(4)
ara yazılar
(1)
baklavalar
(4)
Bakliyatlar
(10)
balıklar
(8)
bedişin mutfağından
(43)
börekler
(26)
Bulgur yemekleri
(16)
buzlu tatlar
(2)
çay saati
(75)
çorbalar
(50)
çörekler
(9)
derindondurucu stokları
(3)
düdüklü tencere yemekleri
(13)
dünya mutfakları
(4)
ekmekler
(29)
esmasultansofrası özel
(17)
esmasultansofrası salatası
(68)
et yemekleri
(20)
etli yemekler
(27)
fırın yemekleri
(30)
geleneksel ikramlar
(12)
girit mutfağı
(1)
gratenler
(4)
hamur işleri
(23)
ızgaralar
(5)
içecekler ve çaylar
(15)
kahvaltılıklar
(5)
kebaplar
(21)
kekler - tartlar - turtalar - paylar
(21)
kış hazırlıkları
(6)
Kompostolar
(5)
köfteler
(12)
kurabiyeler
(22)
lokumlar
(3)
makarna ve lazanyalar
(9)
makarnalar
(15)
menüler
(9)
meyve salataları
(4)
meyve tatlıları
(12)
mezeler
(55)
mozaikler
(1)
muffinler
(6)
Osmanlı mutfağından
(7)
pane ve kızartmalar
(4)
parfeler
(1)
pideler
(3)
Pilavlar
(40)
pizzalar
(6)
poğaçalar
(11)
Reçeller
(14)
sağlıklı hazırlanan yemekler
(16)
sakatatlar
(1)
Salatalar
(82)
sandviçler
(2)
Sarma ve dolmalar
(22)
sebze yemekleri
(66)
selvanın mutfağından
(2)
songülün mutfağından
(3)
soslar -turşular ve ekşiler
(6)
soteler
(1)
sütlü tatlılar
(13)
şekerlemeler
(7)
Tarsus mutfağından
(31)
tatlılar
(50)
tavalar
(4)
tavuk yemekleri
(27)
tuzlular
(6)
Tülay'ın mutfağından
(8)
vejetaryen yiyecekler
(1)
yaş günüm
(1)
yaş pastalar
(10)
yemekli aile toplantılarımız
(5)
yeşil salatalar
(23)
yöresel tatlar
(55)
Yumurtalı yemekler
(13)
zeytinyağlılar
(18)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.