11 Şubat 2009 Çarşamba

YOĞURTLU ISPANAK SALATASI


Malzeme:
200 gr.ıspanak
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
kırmızı lahana turşusu
kapari
tuz

Ispanak yıkanır 2-3 cm.doğranıp karbonatlı kaynar suda bir iki taşım kaynatılıp süzgece konur. İyice süzüldükten sonra sarımsak rendelenir. Yoğurttan bir kaşık ayrılır kalan yoğurtla sarımsak ve tuz karıştırılır. Ispanak ve sarımsaklı yoğurt karıştırılır tabağa alınır. Ortasına ayırdığımız yoğurt konur. Lahana turşusu ve kapari ile süslenerek servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeye çalışacağım.